Melt & Pour szappanalap tripla vajas 1 kg
Növényi eredetű szappanbázis (vegán), mely prémium vajak segítségével luxus érzetet kölcsönöz a bőrödnek. A shea vaj, kakaóvaj és mangóvaj együttese gondoskodik a bőröd ápolásáról és kíméletes tisztításáról. SLS- és SLES mentes.
Vásárlói vélemények:
5
2 vélemény »
Hűségpont (vásárlás után): 19
ADATOK:
INCI: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Sodium Thiosulfate, Sodium Citrate, Titanium Dioxide (CI 77891), Citric Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium Etidronate
Növényi eredetű szappanbázis, mely prémium vajak segítségével luxus érzetet kölcsönöz a bőrödnek. A shea vaj, kakaóvaj és mangóvaj együttese gondoskodik a bőröd ápolásáról és kíméletes tisztításáról.
TULAJDONSÁGAI:
- növényi alapú (vegán)
- parabénmentes
- hidratálja és ápolja a bőrt
- állatkísérlet mentes
- olvadáspont: 51°C
- pH 9,5 - 10,5
Melt & Pour szappan elkészítésekor szükséged lesz:
- Melt&Pour szappanalapra
- egy lábasra vagy edényre
- keverőkanálra vagy szilikon spatulára
- színezékre
- illatosítóra
ELKÉSZÍTÉSE:
1.Lépés:
Minden művelet első szakasza a megfelelő fertőtlenítés és a munkaeszközök előkészítése - bővebben itt olvashatsz róla. A konyhapultot, vagy asztalt tegyük szabaddá és vegyünk elő egy lábast vagy edényt, egy keverőkanalat, egy vágódeszkát, egy kést, valamint készítsük elő a szappanszínezéke(ke)t és az illatosító(ka)t.
2. Lépés:
A szappanalapot vegyük ki a dobozából és vágjuk fel kis kockákra. Tegyük a lábasba és kezdjük el lassú tűzön melegíteni 50-60 C°-ra (akár mikrohullámú sütőbe is tehető).
3. Lépés:
Mikor teljesen felolvadt, vegyük le a tűzről és tetszés szerint illatosítsuk valamint színezzük, majd jól keverjük el. Bánjunk csínján az adalékanyagokkal, ugyanis egyes színezékek erősen pigmentáltak, ezért nem kell sok belőlük.
4. Lépés:
Öntsük bele egy formába és hagyjuk hűlni pár órát (2-3 óra).
5. Lépés:
Vegyük ki a formából.
6. Lépés:
24 óra múlva használatra kész!