Melt & Pour szappanalap olívaolajos 1 kg
Természetes alapanyagokból készült növényi eredetű (vegán) szappanbázis olívaolajjal dúsítva.
Hűségpont (vásárlás után): 17
Sikeres feliratkozás
A megerősítéshez kattintson az e-mailben kapott hivatkozásra.
ADATOK:
INCI: Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Olivate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Citric Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium Etidronate
Olívaolajban gazdag szappanalap, mely áttetsző, enyhe színét és extra hidratáló tulajdonságát a tiszta, szűz olívaolajnak köszönheti.
TERMÉKJELLEMZŐK:
- Nem tartalmaz parabént
- PEG mentes
- Illatmentes
- 20% olívaolajjal készült
- Állatkísérlet mentes
- Vegán
- pH 9,5 - 10,5
Olvadáspont: 50°C
Melt & Pour szappan elkészítésekor szükséged lesz:
- Melt&Pour szappanalapra
- egy lábasra vagy edényre
- keverőkanálra vagy szilikon spatulára
- színezékre
- illatosítóra
ELKÉSZÍTÉSE:
1.Lépés:
Minden művelet első szakasza a megfelelő fertőtlenítés és a munkaeszközök előkészítése - bővebben itt olvashatsz róla. A konyhapultot, vagy asztalt tegyük szabaddá és vegyünk elő egy lábast vagy edényt, egy keverőkanalat, egy vágódeszkát, egy kést, valamint készítsük elő a szappanszínezéke(ke)t és az illatosító(ka)t.
2. Lépés:
A szappanalapot vegyük ki a dobozából és vágjuk fel kis kockákra. Tegyük a lábasba és kezdjük el lassú tűzön melegíteni 50-60 C°-ra (akár mikrohullámú sütőbe is tehető).
3. Lépés:
Mikor teljesen felolvadt, vegyük le a tűzről és tetszés szerint illatosítsuk valamint színezzük, majd jól keverjük el. Bánjunk csínján az adalékanyagokkal, ugyanis egyes színezékek erősen pigmentáltak, ezért nem kell sok belőlük.
4. Lépés:
Öntsük bele egy formába és hagyjuk hűlni pár órát (2-3 óra).
5. Lépés:
Vegyük ki a formából.
6. Lépés:
24 óra múlva használatra kész!