Melt & Pour szappanalap NCO 1 kg
100%-ban organikus olajok felhasználásával készült szappanalap. Kiváló minőségű alapanyagokból készült, minőségi termék, kiváló hidratáló és bőrtápláló hatással.
Hűségpont (vásárlás után): 17
Sikeres feliratkozás
A megerősítéshez kattintson az e-mailben kapott hivatkozásra.
ADATOK:
INCI: Glycerin, Aqua, Sodium Palmate, Sorbitol, Sodium Cocoate, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Citric Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium Etidronate
NCO jelentése: Not certified organic (tanúsítvány nélküli organikus termék).
100%-ban organikus olajokból készült szappanalap. Az NCO szappanalap szűz olivaolaj felhasználásával készül és nem tartalmaz semmilyen habzást javító adalékanyagot, sem pedig tartósítót. Az oliva olajnak köszönhetően hidratálja és táplálja a száraz és igénybe vett bőrt.
TERMÉKJELLEMZŐK:
- növényi alapú (vegán)
- 100%-ban természetes olajokat tartalmaz
- PEG-mentes
- parabénmentes
- SLS- és SLES-mentes
- nem tartalmaz mono-propilén glikolt (MPG-mentes)
- nem tartalmaz szulfátokat
- illatmentes
- állatkísérlet mentes
- olvadáspont: 54°C
-
pH 9,5 - 10,5
Melt & Pour szappan elkészítésekor szükséged lesz:
- Melt&Pour szappanalapra
- egy lábasra vagy edényre
- keverőkanálra vagy szilikon spatulára
- színezékre
- illatosítóra
ELKÉSZÍTÉSE:
1.Lépés:
Minden művelet első szakasza a megfelelő fertőtlenítés és a munkaeszközök előkészítése - bővebben itt olvashatsz róla. A konyhapultot vagy asztalt tegyük szabaddá és vegyünk elő egy lábast vagy edényt, egy keverőkanalat, egy vágódeszkát, egy kést, valamint készítsük elő a szappanszínezéke(ke)t és az illatosító(ka)t.
2. Lépés:
A szappanalapot vegyük ki a dobozából és vágjuk fel kis kockákra. Tegyük a lábasba és kezdjük el lassú tűzön melegíteni 50-60 C°-ra (akár mikrohullámú sütőbe is tehető).
3. Lépés:
Mikor teljesen felolvadt, vegyük le a tűzről és tetszés szerint illatosítsuk valamint színezzük, majd jól keverjük el. Bánjunk csínján az adalékanyagokkal, ugyanis egyes színezékek erősen pigmentáltak, ezért nem kell sok belőlük.
4. Lépés:
Öntsük bele egy formába és hagyjuk hűlni pár órát (2-3 óra).
5. Lépés:
Vegyük ki a formából.
6. Lépés:
24 óra múlva használatra kész!