Melt & Pour szappanalap afrikai fekete szappanos 1 kg
Afrikai fekete melt & pour szappan bázisunk 5 % nyers afrikai fekete szappant tartalmaz, melyet nyers sheavajjal és kókuszolajjal egészítettek ki. Színezéktől mentes, gazdag, telt, sötét színű, mely természetesen keletkezik az afrikai fekete szappan hozzáadásával. SLS-, SLES-, és MPG-mentes. Az afrikai fekete szappant Ghánában helyi nyersanyagokból, hagyományos eljárással kézzel készítik. Mélytisztító, faggyúszabályozó és bőrregeneráló hatása közismerten kiváló.
Vásárlói vélemények:
5
1 vélemény »
Hűségpont (vásárlás után): 17
ADATOK:
INCI: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Sodium Oleate, Butyrospermum Parkii(Shea) Butter, Sodium Cocoate, Sodium Palm Kernelate, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Citric Acid
Különleges Afrikai fekete szappan bázisunk pattanásos, problémás, vegyes bőrre kifejezetten ajánlott. Mélytisztító, faggyúszabályozó és bőrregeneráló hatása közismerten kiváló. 5% természetes, nyers Ghánai fekete szappant tartalmaz. Nyers shea vajjal és kókuszolajjal készült, természetes ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal gazdagított, melyek kiváló tisztító tulajdonságaikról híresek. SLS- és SLES-, és MPG-mentes. Eredeti Stephenson csomagolásban.
TERMÉKJELLEMZŐK:
- Jól habzik, kellemes bőr érzetet biztosít.
- Természetes illatát az afrikai fekete szappantól kapja
- Szulfátmentes
- SLS- és SLES-, MPG-mentes
- Növényi alapú (vegán)
- Kiváló habzás és sötét szín
- Hidratál
- Semleges illat
- Állatkísérlet mentes
- pH 9 - 10
Olvadáspont: 58°C
Melt & Pour szappan elkészítésekor szükséged lesz:
- Melt&Pour szappanalapra
- egy lábasra vagy edényre
- keverőkanálra vagy szilikon spatulára
- színezékre
- illatosítóra
ELKÉSZÍTÉSE:
1.Lépés:
Minden művelet első szakasza a megfelelő fertőtlenítés és a munkaeszközök előkészítése - bővebben itt olvashatsz róla. A konyhapultot vagy asztalt tegyük szabaddá és vegyünk elő egy lábast vagy edényt, egy keverőkanalat, egy vágódeszkát, egy kést, valamint készítsük elő a szappanszínezéke(ke)t és az illatosító(ka)t.
2. Lépés:
A szappanalapot vegyük ki a dobozából és vágjuk fel kis kockákra. Tegyük a lábasba és kezdjük el lassú tűzön melegíteni 50-60 C°-ra (akár mikrohullámú sütőbe is tehető).
3. Lépés:
Mikor teljesen felolvadt, vegyük le a tűzről és tetszés szerint illatosítsuk, valamint színezzük, majd jól keverjük el. Bánjunk csínján az adalékanyagokkal, ugyanis egyes színezékek erősen pigmentáltak, ezért nem kell sok belőlük.
4. Lépés:
Öntsük bele egy formába és hagyjuk hűlni pár órát (2-3 óra).
5. Lépés:
Vegyük ki a formából.
6. Lépés:
24 óra múlva használatra kész!