Melt & Pour szappanalap afrikai fekete szappanos 11,5 kg
Afrikai fekete melt & pour szappan bázisunk 5 % nyers afrikai fekete szappant tartalmaz, melyet nyers sheavajjal és kókuszolajjal egészítettek ki. Színezéktől mentes, gazdag, telt, sötét színű, mely természetesen keletkezik az afrikai fekete szappan hozzáadásával. SLS-, SLES-, és MPG-mentes. Az afrikai fekete szappant Ghánában helyi nyersanyagokból, hagyományos eljárással kézzel készítik. Mélytisztító, faggyúszabályozó és bőrregeneráló hatása közismerten kiváló.
Hűségpont (vásárlás után): 175
Különleges Afrikai fekete szappan bázisunk pattanásos, problémás, vegyes bőrre kifejezetten ajánlott. Mélytisztító, faggyúszabályozó és bőrregeneráló hatása közismerten kiváló. 5% természetes, nyers Ghánai fekete szappant tartalmaz. Nyers shea vajjal és kókuszolajjal készült, természetes ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal gazdagított, melyek kiváló tisztító tulajdonságaikról híresek. SLS- és SLES-, és MPG-mentes. Eredeti Stephenson csomagolásban.
ADATOK:
INCI: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Sodium Oleate, Butyrospermum Parkii(Shea) Butter, Sodium Cocoate, Sodium Palm Kernelate, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Citric Acid
TERMÉKJELLEMZŐK:
- Jól habzik, kellemes bőrérzetet biztosít.
- Természetes illatát az afrikai fekete szappantól kapja.
- Szulfátmentes
- SLS- és SLES-mentes
- Növényi alapú (vegán)
- Kiváló habzás és sötét szín
- Hidratál
- Semleges illat
- Állatkísérlet mentes
- pH 9 - 10
Olvadáspont: 58°C
Melt & Pour szappan elkészítésekor szükséged lesz:
- Melt&Pour szappanalapra
- egy lábasra vagy edényre
- keverőkanálra vagy szilikon spatulára
- színezékre
- illatosítóra
ELKÉSZÍTÉSE:
1.Lépés:
Minden művelet első szakasza a megfelelő fertőtlenítés és a munkaeszközök előkészítése - bővebben itt olvashatsz róla. A konyhapultot vagy asztalt tegyük szabaddá és vegyünk elő egy lábast vagy edényt, egy keverőkanalat, egy vágódeszkát, egy kést, valamint készítsük elő a szappanszínezéke(ke)t és az illatosító(ka)t.
2. Lépés:
A szappanalapot vegyük ki a dobozából és vágjuk fel kis kockákra. Tegyük a lábasba és kezdjük el lassú tűzön melegíteni 50-60 C°-ra (akár mikrohullámú sütőbe is tehető).
3. Lépés:
Mikor teljesen felolvadt, vegyük le a tűzről és tetszés szerint illatosítsuk, valamint színezzük, majd jól keverjük el. Bánjunk csínján az adalékanyagokkal, ugyanis egyes színezékek erősen pigmentáltak, ezért nem kell sok belőlük.
4. Lépés:
Öntsük bele egy formába és hagyjuk hűlni pár órát (2-3 óra).
5. Lépés:
Vegyük ki a formából.
6. Lépés:
24 óra múlva használatra kész!