Melt & Pour kecsketejes fehér szappanalap 1 kg-Humanity
Kecsketejes szappanalap. Bőrápláshoz, olvaszd és öntsd szappanalap, 1 kg-os kiszerelésben
Vásárlói vélemények:
5
1 vélemény »
Hűségpont (vásárlás után): 16
Sikeres feliratkozás
A megerősítéshez kattintson az e-mailben kapott hivatkozásra.
Kecsketejjel készült, magas vitamin- és ásványi anyag tartalmú Melt & Pour szappanalap. Gazdag természetes növényi zsírokban, ennek köszönhetően hatékonyan hidratálja a bőrt. Hozzáadott színezék- és illatanyagoktól mentes. Krémesen lágy, sima textúrájú szappan.
- Növényi alapú.
- Jól habzik.
- A bőrt hidratálja, kellemes bőrérzetet ad.
- Jól színezhető.
- Szagtalan, könnyen és tartósan illatosítható.
- Szeletelhető vagy önthető.
- Állatkísérlet mentes.
- pH 9,5 - 10,5
ADATOK:
INCI: Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Goat Milk, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Citric Acid, Titanium Dioxide (CI 77891), Sodium Citrate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium Etidronate
Olvadáspont: 53°C
Melt & Pour szappan elkészítésekor szükséged lesz:
-Melt&Pour szappanalapra
-egy lábasra vagy edényre
-keverőkanálra vagy szilikon spatulára
-színezékre
-illatosítóra
ELKÉSZÍTÉSE:
1.Lépés:
Minden művelet első szakasza a megfelelő fertőtlenítés és a munkaeszközök előkészítése - bővebben itt olvashatsz róla. A konyhapultot, vagy asztalt tegyük szabaddá és vegyünk elő egy lábast vagy edényt, egy keverőkanalat, egy vágódeszkát, egy kést, valamint készítsük elő a szappanszínezéke(ke)t és az illatosító(ka)t.
2. Lépés:
A szappanalapot vegyük ki a dobozából és vágjuk fel kis kockákra. Tegyük a lábasba és kezdjük el lassú tűzön melegíteni 50-60 C°-ra (akár mikrohullámú sütőbe is tehető).
3. Lépés:
Mikor teljesen felolvadt, vegyük le a tűzről és tetszés szerint illatosítsuk valamint színezzük, majd jól keverjük el. Bánjunk csínján az adalékanyagokkal, ugyanis egyes színezékek erősen pigmentáltak, ezért nem kell sok belőlük.
4. Lépés:
Öntsük bele egy formába és permetezzük le alkohollal, hogy a tetején megjelenő buborékok eltűnjenek, majd hagyjuk hűlni pár órát (2-3 óra).
5. Lépés:
Vegyük ki a formából.
6. Lépés:
24 óra múlva használatra kész!