Golden Wax 464 - 900 g
Az egyik legjobb gyertya viasz. 100% növényi alapú gyertyaviasz, különlegessége sok illatot lehet hozzá adni. A szójaviasz gyertya égetésekor nem keletkezik károsanyag, nem kormol.
Vásárlói vélemények:
5
1 vélemény »
Hűségpont (vásárlás után): 23
Sikeres feliratkozás
A megerősítéshez kattintson az e-mailben kapott hivatkozásra.
ADATOK:
Forma: pelyhes
Olvadáspont: 46-48 °C
Maximális melegítési hőmérséklet: 70-75 °C
Ez a termék az USA-ban készült.
TERMÉKJELLEMZŐK:
Növényi alapú gyertyaviasz pehely formában, szója eredetű adalékanyagokkal kiegészítve, amelyek a deresedést hivatottak csökkenteni. Növelik a használható illatanyag mennyiségét, így akár 8-10% illat is használható a gyertyákhoz. A szójaviaszok minden előnyét magába foglalja.
Ennek a viasznak az alacsonyabb olvadáspontja jobb tapadást tesz lehetővé az edényben, és segít megelőzni a nedves foltok kialakulását, hogy a gyertyák professzionális megjelenést kapjanak.
GMO-, és szennyeződésmentes.
FELHASZNÁLÁS:
Pehely formájának köszönhetően kezdőknek is ideális választás, könnyű felhasználhatóság jellemzi. Ajánlott illatos gyertyákhoz üvegben, teamécsesekben.
Nem ajánlott tömbgyertya készítéséhez.
A tégely, amibe öntjük, legalább szobahőmérsékletű legyen.
Javasolt viaszöntési hőmérséklet: 57-65 °C. Ha a felület egyenetlenül keményedik, magasabb hőmérsékleten kell a viaszt önteni. Vízgőz felett olvasszuk a viaszt!
Az illatot csak a formába öntés előtt adjuk a viaszhoz, majd az illat beleöntése után 2 percig kevergessük a mixet.
Javasolt kanócok: pamut, lenvászon.
Kikeményedési tulajdonságok: jól tapad az edény falához, de egyenetlen felületi megszilárdulás jellemzi, amit a viasz megszilárdulása után közvetlenül egy második viaszöntéssel, vagy a felület hőpisztollyal történő felmelegítésével lehet korrigálni.
TIPP: Az ajánlott illatanyag adagolási hőmérséklet 65,5 - 75 °C, illattól függően - jobb, ha a citrus tartalmú illatot alacsonyabb hőmérsékleten (a citrusfélék hajlamosak a túlmegeledésre), a fahéjat pedig magasabb hőmérsékleten öntjük.
TIPP: Érdemes a kanócot előviaszolni (beáztatni viaszba, majd hagyni megdermedni).
TIPP: Tegyünk tetőt a tetejére, majd hagyjuk 1-2 hétig szilárdulni, dermedni gyertyánkat mielőtt először meggyújtjuk. Jobb illatleadást érhetünk el ezáltal.
TÁROLÁS:
24 °C-on, vagy alacsonyabb hőmérsékleten, száraz jól szellőző helyiségben.