Citruskaviár kivonat
Egy új, természetes AHA forrás, melyet kifejezetten a bőr hámlásának stimulálására fejlesztettek ki. Ragyogóbbá, simábbá teszi a bőrt, valamint jótékony hatással van a pattanásos bőrre is.
10 ml-es kiszerelés
Vásárlói vélemények:
5
2 vélemény »
Hűségpont (vásárlás után): 8
Adatok:
INCI: Glycerin, Water, Microcitrus Australasica Fruit Extract
CAS: 56-81-5, 7732-18-5, 1174331-57-7
pH: 2.5-8.0
COSMOS – hitelesített termék
Klinikailag tesztelt!
Hatása:
Mint minden citrusféle, a citruskaviár is egy gazdag AHA forrás (pl: citric acid).
Emellett vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, antioxidánsokat is tartalmaz, sok más mellett.
A citruskaviárt a bőr természetes hámlásának felgyorsítására használják; így elkerülhető az elhalt bőrsejtek felgyülemlése a bőr felületén, és a bőr mindig lágy és ragyogó lesz.
- Bőrhámlasztó hatású.
- Ragyogóbbá teszi a bőrt.
- Serkenti a kollagéntermelést, így lágyabbá és simábbá teszi a bőrt.
- Segíti a ráncok halványítását.
- Serkenti a bőr vérellátását.
- Csökkenti a bőrfoltokat és a pattanásos hegeket.
- Segíti a pattanásos arcbőr kezelését és csökkenti a megnagyobbodott pórusok méretét.
- Bőrápoló készítményekben használva javítja a készítmény bőrbe való beszívódását.
Hogyan működik?
A TRPV3 csatornák növelésével, és aktiválódásukat indukálva a citruskaviár kivonat stimulálja a hámlasztás folyamatát.
A TRPV3 (Transcient Receptor Potential Vanilloid-3) csatona a keratinocitákban található, és a természetes hámlás folyamatában van szerepük.
Megjelenése:
Halvány sárgás-barnás folyadék.
Javasolt felhasználása:
- hámlasztó készítménybe
- anti-aging készítménybe
- napozó készítménybe
- bőrtónus javító készítménybe
- nappali és éjszakai krémbe
- akné és pattanás elleni készítménybe
- testápoló termékekhez
- férfi kozmetikumokhoz
RECEPT A TUDÁSTÁRBAN!
Adagolása:
1-2%
Ausztrál citruskaviár
A Microcitrus australasica cserje gyümölcse, Ausztrália keleti partjának őserdőiben őshonos. A gyümölcs belseje zöldes fehér és halvány rózsaszín kaviár-szerű kis gyöngyöket tartalmaz. Organikus savakban gazdag, különösen citromsavban, de tartalmaz ezen kívül polifenolokat, flavonoidokat és cukrot. Előszeretettel használják a gasztronómiában kellemes aromája miatt.